måndag 6 juni 2011

Garagestäd och bilder på både Polini och Gilardoni motorerna

Efter flera dagars intensivt skruvande så har iaf. jag den olaten att jag aldrg plockar rätt efter mig under tiden då jag grejar.Så det ser ut som ett bombnedslag i garaget vilket resulterar i att jag inte trivs,inte hittar något och blir på allmänt dåligt humör.
Så planen var redan igår att jag skulle städa upp i röran lite idag.Vilket jag också gjorde...Några timmars plockande så var garaget riktigt skapligt igen.Skönt!!

Plockade även dit en extra cylinderfotspackning och monterade topplocket på Polini motor.Kapade inte pinnbultarna,utan det får jag ta när jag har lust...Idag var det städning.

Knäppte ett par bilder på dom båda motorerna som bara ligger nu och väntar på att få monteras i dom nylackerade ramarna.Ska kontakta dom i veckan och se om det kan vara på gång att bli klart....Vecka 27 börjar min semester och då räknar jag med att börja plocka ihop bitarna.
Så fram till att dom blir klara så har jag fälgar att lacka,styre att lacka...kanske inventera och se mitt enorma reservdelslager,vad behöver jag?..vad kan jag sälja..?
Jag ska slipa och polera 2 stycken kopplingskåpor (en till Polini motorn och en till Metrakit motorn) Hade ju en kåpa med Gilardoni gravering på och det passar ju inte så bra då det är Metrakit.Så lite småfix finns ju naturligtvis...kränga på Michelin däcken på fälgarna ska jag göra med då dom är lackerade.Bakdrev ska lackeras (alla levereras grundade till Grimeca) Har allt från 36 upp till 48 så det finns några att lackera*S*

Nu ska jag ta kväll.....

Inga kommentarer: