söndag 16 oktober 2011

Några steg framåt med "polini" Maxin.

Helgen har varit bra,men inte så produktiv som jag kanske önskat med Maxin......
Men lite har blivit gjort iallafall.Tankdekaler är på plats,tyvärr funkar inte dom som jag planerat att använda (samma typ fast svart,som på den röda i broschyren) Problemet är att tanken på min Maxi är 10-15mm lägre än en Puch tillverkad Maxi,så med andra ord...dekalen blev för stor.Synd då det var så jag ville ha det.
Nu fick jag improvisera med en annan dekal,titta på resultatet på bilderna.
Nytt Twin air filter är monterat,sidokåporna är modifierade för att passa perfekt.Dock ej monterade.

Två stycken kick/kopplingskåpor är inlämnade på Polering,blir klara till nästa helg.Känner Håkan väl som driver företaget,så han fixar till det.Jag har lite poler grejer själv,men jag vet att det Håkan gör blir alltid 100%.
Har även skruvat av motorn igen och dragit åt svingen,då den kändes för glapp.....klantig som man är tänkte jag inte på det innan motorn monterades.Även stödet eller överfallet som stödet sitter i,fick slipas ur lite och fettas in då det trögade enormt.
Sist men inte minst så har jag plockat ordning på alla små detaljer och lagt dom i sortiment lådor,så man enkelt ska hitta den där lilla nippeln/skruven etc då man monterar ihop.
Skruvade även loss sadeln på Metrakit Maxin då jag sålt den (sadeln alltså) ska fixa någonting snyggare.

På tal om Metrakit så går inte deras 47mm 74cc cylinder längre att köpa (slut över allt) och ingen verkar veta om dom någonsin kommer tillbaka.Så hittar ni en till ett bra pris,köp den....det är en trevlig cylinder,speciellt efter lite port massage:)

Tror det var det hela i stora drag,hände inte så mycket...men det går framåt och som jag sagt tidigare.Jag jobbar lugnt och metodiskt,endast då jag känner för det......Detta är en passion för mig.Inga kommentarer: